Hopp over navigasjon
    
Søk med mobilen
Omslagsbilde
""
Logg inn øverst til høyre, med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgitt:
2021 . - Bok . - 255 sider
Bokmål
Opplysninger:
I denne kokeboken søker mesterkokk Tom Viktor Gausdal seg tilbake til barndommens store smaksopplevelser. Oppmerksomheten er vendt bort fra franske sauser og eksotiske grønnsaker fra Asia, her er det norsk tradisjonsmat på solide og velsmakende lokale råvarer som gjelder. Klassikere som blant annet kjøttkaker, fiskegrateng, ertesuppe, rømmegrøt og hvetekringle blir løftet frem, og tilberedningsmetoder behørig beskrevet. Omtalen er utarbeidet av BS.
Hylleplass:
q 641.59481 G
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse

Familiekokeboka


av Tom Victor Gausdal (Tom Victor Gausdal & Ole Martin Alfsen ; foto: Sigurd Fandango)
Bok utgitt 2009
Ledig på hovedbiblioteket
Status på filialen(e): Ledig

Bestill Husk denne

Grønnsakskokeboka


av Tom Victor Gausdal ([Tom Victor Gausdal & Stian Floer])
Bok utgitt 2018
Ledig på hovedbiblioteket
Status på filialen(e): Ledig

Bestill Husk denne

Kokkelære : den store kokeboka


av Tom Victor Gausdal (foto: Ingvar Eriksson)
Bok utgitt 2015
Ledig på hovedbiblioteket
Status på filialen(e): Ledig

Bestill Husk denne

Tradisjonsmat : maten jeg vokste opp med


av Tom Victor Gausdal (foto av Lars Petter Pettersen ; illustrasjoner av Mari Kanstad Johnsen)
Bok utgitt 2021
Ledig på hovedbiblioteket
Bestill Husk denne
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Tradisjonsmat : maten jeg vokst
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning

Huskeliste

Lista er tom
https://barum.bib.no/cgi-bin/websok?tnr=597693