Hopp over navigasjon
    
Søk med mobilen
Omslagsbilde
""
Logg inn øverst til høyre, med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgitt:
2021 . - Bok . - 263 sider
Bokmål
Opplysninger:
En veiviser til gamle tradisjoner for konservering av mat. I denne boken får leseren en rekke råd og tips om hvordan man går frem for å speke, røke og rake kjøtt og fisk. Dette er en fin måte å foredle gode råvarer på. Omtalen er utarbeidet av BS.
Hylleplass:
641.4 H
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse

AvdelingBindPlasseringNoteStatus
Sandvika. Voksenavd. På hylla
Bekkestua. Voksenavd. På hylla

Hedmarksvidda : Norges snilleste fjell


av Helge Hagen (Helge Hagen, Geir Vestad ; Trond Lillebo (foto))
Bok utgitt 2005
Ledig på hovedbiblioteket
Bestill Husk denne

Røyk og rak, tørk og grav : salting, speking, hermetisering


av Helge Hagen
Bok utgitt 2021
Ledig på hovedbiblioteket
Status på filialen(e): Ledig

Bestill Husk denne
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Røyk og rak, tørk og grav : sal
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning

Huskeliste

Lista er tom
https://barum.bib.no/cgi-bin/websok?tnr=594332