Hopp over navigasjon
    
Søk med mobilen
Omslagsbilde
"5.0

Les anmeldelser
Logg inn øverst til høyre, med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgitt:
2020 . - Bok . - 245 sider
Bokmål
Opplysninger:
Dette er en bok om hjemmelaget hverdagsmat fra Tyrkia, Midtøsten og enkelte andre steder. I tillegg til oppskrifter inneholder boken informasjon om mennesker og matkultur, og opphavene til retter som har blitt laget i flere århundrer. En stor andel av oppskriftene er vegetariske, med for eksempel linser og kikerter som basis, og kjøtt er til en viss grad sett på som tilbehør. Oppskriftene inkluderer både retter som er raske og lette å lage og enkelte som tar lenger tid. Boken har fotografier av de ulike rettene, tatt av den tyrkiske matfotograf- og stylisten Bahar Kitapci. Vidar Bergum er bosatt i Istanbul og driver bloggen «Et kjøkken i Istanbul», som ble kåret til beste nisjeblogg i 2016. Omtalen er utarbeidet av BS.
Hylleplass:
641.59561 B
Bestill       Husk denne

(beta)Skriv anmeldelse

AvdelingBindPlasseringNoteStatus
Bekkestua. Voksenavd. Utlånt til 26/9/2025
Eiksmarka. Voksenavd. På hylla
Høvik. Voksenavd. MILJØPå hylla
Fornebu Voksenavd. På hylla
Rykkinn. Voksenavd. Utlånt til 25/9/2025
Dette er en bok om hjemmelaget hverdagsmat fra Tyrkia, Midtøsten og enkelte andre steder. I tillegg til oppskrifter inneholder boken informasjon om mennesker og matkultur, og opphavene til retter som har blitt laget i flere århundrer. En stor andel av oppskriftene er vegetariske, med for eksempel linser og kikerter som basis, og kjøtt er til en viss grad sett på som tilbehør. Oppskriftene inkluderer både retter som er raske og lette å lage og enkelte som tar lenger tid. Boken har fotografier av de ulike rettene, tatt av den tyrkiske matfotograf- og stylisten Bahar Kitapci. Vidar Bergum er bosatt i Istanbul og driver bloggen «Et kjøkken i Istanbul», som ble kåret til beste nisjeblogg i 2016. Omtalen er utarbeidet av BS.

Aubergine & tahini : hverdagsmat fra Tyrkia, midtøsten & bortenfor


av Vidar Bergum (foto: Bahar Kitapci)
Bok utgitt 2020
Ingen ledig på hovedbiblioteket
Status på filialen(e): Ledig

Bestill Husk denne

Hummus & granateple : mat fra Tyrkia og Midtøsten


av Vidar Bergum (foto: Bahar Kitapci)
Bok utgitt 2018
Ledig på hovedbiblioteket
Status på filialen(e): Ledig

Bestill Husk denne

Mezeboka


av Vidar Bergum (foto: Bahar Kitapcı)
Bok utgitt 2025
Ingen ledig på hovedbiblioteket
Status på filialen(e): Utlånt

Bestill Husk denne

Nydelig! : spennende mat full av smak


av Vidar Bergum (foto: Bahar Kitapci)
Bok utgitt 2022
Ingen ledig på hovedbiblioteket
Status på filialen(e): 2 på venteliste

Bestill Husk denne
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

-Har laget mange retter av kokeboka, og blitt like fornøyd hver gang. Tydelig og god veiledning. Har kjøpt begge bøkene - disse må man bare ha!
29.09.2021, 03:01  Mann, 55
Rapportér
Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Aubergine & tahini : hverdagsma
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning

Huskeliste

Lista er tom
https://barum.bib.no/cgi-bin/websok?tnr=556509