Hopp over navigasjon
    
Søk med mobilen
Omslagsbilde
""
Logg inn øverst til høyre, med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgitt:
2013 . - Bok . - 191 s.
Bokmål
Hylleplass:
641.7 P
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse
Boken inneholder:

Et utførlig introkapittel med grunnleggende og avanserte røkemetoder for alle grilltyper.
Røking av kjøtt, fjærkre, fisk og gønnsaker i 87 spennende oppskrifter.
Beskrivelser av smakskarakterene til de ulike tresortene og skreddersydde matkombinasjoner til hver enkelt tresort.
Webers ti beste røketips for å få best mulig resultat på en hver type grill.

I tillegg er boken fylt med flotte og inspirerende bilder, oppskrifter på klassiske og mer eksotiske marinader, tørrmarinader og sauser, og flere ulike saltlaker for sprenging av kjøtt.

Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Røk : lær alt om røking av mat
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning

Huskeliste

Lista er tom

Fra trefflista

https://barum.bib.no/cgi-bin/websok?tnr=357522