|
| | | Utgitt:
| | Bokmål
| Hylleplass:
| q 641.5946 B
|
Husk denne
(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse
| |
Vis alltid denne fanen
| Side | Forord ved Arne Brimi | 7 | Innledning ved Eirik Myhr | 8 | Midt-Spania - verdensby og vinmarker | 12 | Nord-Spania - nordlig stil og egenart | 52 | Kulinariske Catalonia- mat fra hav og fjell | 90 | Solkyst og innland - med smørsiden opp | 130 | Balearisk kulinarisk- fra majones til sobrasada | 170 | Kanariske matgleder - potet, banan og gofio | 204 | Sør-Portugal - folk, familie, fisk og fado | 238 | Nord-Portugal - viner i rødt, hvitt og port | 278 | Azorene og Madeira - øyer i matstrømmen | 322 | Mange takk ! | 356 | Spansk register | 358 | Portugisisk register | 362 | Norsk register | 365 |
| |
|