Hopp over navigasjon
    
Søk med mobilen
Omslagsbilde
""
Logg inn øverst til høyre, med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgitt:
2002 . - Bok . - 368 s.
Bokmål
Hylleplass:
q 641.5946 B
Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse

Side
Forord ved Arne Brimi7
Innledning ved Eirik Myhr8
Midt-Spania - verdensby og vinmarker12
Nord-Spania - nordlig stil og egenart52
Kulinariske Catalonia- mat fra hav og fjell90
Solkyst og innland - med smørsiden opp130
Balearisk kulinarisk- fra majones til sobrasada170
Kanariske matgleder - potet, banan og gofio204
Sør-Portugal - folk, familie, fisk og fado238
Nord-Portugal - viner i rødt, hvitt og port278
Azorene og Madeira - øyer i matstrømmen322
Mange takk !356
Spansk register358
Portugisisk register362
Norsk register365

Europeiske nasjonalretter : Spania og Portugal


av Arne Brimi (Arne Brimi, Aase Strømstad og Eirik Myhr)
Bok utgitt 2002

Bestill Husk denne

Julehøgtid : den beste maten og dei gode tradisjonane


av Arne Brimi (Arne Brimi, Arne Hjeltnes ; foto: Mette Møller)
Bok utgitt 2020
Ledig på hovedbiblioteket
Status på filialen(e): Ledig (Plassering: JUL)

Bestill Husk denne

Norsk mat og kultur : en reise i landet vårt


av Arne Brimi (Arne Brimi, Ardis Kaspersen)
Bok utgitt 2008
Ledig på hovedbiblioteket
Bestill Husk denne

Til bords med Ibsen


av Henry Notaker (oppskrifter ved Arne Brimi ; matbilder ved Bengt Wilson)
Bok utgitt 1994
Ledig på hovedbiblioteket
Bestill Les e-bok Husk denne
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Europeiske nasjonalretter : Spa
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning

Huskeliste

Lista er tom
https://barum.bib.no/cgi-bin/websok?tnr=238482