Hopp over navigasjon
    
Søk med mobilen
Omslagsbilde
""
Logg inn øverst til høyre, med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
641.81 B
231 sider
Meze er den nye tapasen, tør vi påstå! Denne boken har over 80 fristende oppskrifter og lekre foto av nøye utvalgte mezeretter, både kalde og varme. Det er oppskrifter på saftige brød, smakfulle dipper, fargerike salater og deilige kjøttretter. Du får også oppskriften på noen søte småretter som passer ypperlig som avslutning på måltidet, samt drinker som matcher maten. I et eget kapittel får du tips, råd og menyforslag så du enkelt kombinere rettene og sette sammen ditt perfekte mezebord til venner og familie! Bergum, som har bodd i Tyrkia de ti siste årene, kaller det en «best of»-samling av alle mezerettene han har prøvd gjennom årene. Oppskriftene er samtidig nøye tilpasset utvalget i norske matbutikker og nordmenns ganer. I boken får vi også bli med Bergum på reise til sørøst i Tyrkia, et sted han reiser årlig for å besøke venner - til regionen hvor du finner de beste råvarene og en fantastisk historie. I 2023 ble området hardt rammet av jordskjelv, og innbyggerne der fikk livet snudd på hodet.
9788202851002 : Nkr 429.00
691052
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse

  Reserveringer :2
AvdelingBindPlasseringNoteStatus
Bekkestua. Voksenavd. Utlånt til 9/10/2025
Sandvika. Voksenavd. Utlånt til 1/10/2025
Meze er den nye tapasen, tør vi påstå! Denne boken har over 80 fristende oppskrifter og lekre foto av nøye utvalgte mezeretter, både kalde og varme. Det er oppskrifter på saftige brød, smakfulle dipper, fargerike salater og deilige kjøttretter. Du får også oppskriften på noen søte småretter som passer ypperlig som avslutning på måltidet, samt drinker som matcher maten. I et eget kapittel får du tips, råd og menyforslag så du enkelt kombinere rettene og sette sammen ditt perfekte mezebord til venner og familie! Bergum, som har bodd i Tyrkia de ti siste årene, kaller det en «best of»-samling av alle mezerettene han har prøvd gjennom årene. Oppskriftene er samtidig nøye tilpasset utvalget i norske matbutikker og nordmenns ganer. I boken får vi også bli med Bergum på reise til sørøst i Tyrkia, et sted han reiser årlig for å besøke venner - til regionen hvor du finner de beste råvarene og en fantastisk historie. I 2023 ble området hardt rammet av jordskjelv, og innbyggerne der fikk livet snudd på hodet.

Aubergine & tahini : hverdagsmat fra Tyrkia, midtøsten & bortenfor


av Vidar Bergum (foto: Bahar Kitapci)
Bok utgitt 2020
Ingen ledig på hovedbiblioteket
Status på filialen(e): Ledig

Bestill Husk denne

Hummus & granateple : mat fra Tyrkia og Midtøsten


av Vidar Bergum (foto: Bahar Kitapci)
Bok utgitt 2018
Ledig på hovedbiblioteket
Status på filialen(e): Ledig

Bestill Husk denne

Mezeboka


av Vidar Bergum (foto: Bahar Kitapcı)
Bok utgitt 2025
Ingen ledig på hovedbiblioteket
Status på filialen(e): Utlånt

Bestill Husk denne

Nydelig! : spennende mat full av smak


av Vidar Bergum (foto: Bahar Kitapci)
Bok utgitt 2022
Ingen ledig på hovedbiblioteket
Status på filialen(e): 2 på venteliste

Bestill Husk denne
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Mezeboka
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning

Huskeliste

Lista er tom
https://barum.bib.no/cgi-bin/websok?tnr=691052