
Skikkelig norsk : kjappe, enkle og digge hverdagsmiddager
Truls Torp Karlsen & Simen K. Vatne ; foto: Stian BrochKarlsen, Truls Torp 641.5 K
Bok Bokmål utgitt 2021
Hylleplass: Ledig
- SANDVIKA: 1 av 1 ledig
(hylleplass: 641.5 K)
*0010595978 *003NO-LaBS *00520211208192223.0 *007t *008211011b xx e 0 0 nob d *009 nam 1 *019 $bl *020 $a978-82-05-55265-4$qinnbundet$cNkr 399.00 *035 $a(NO-LaBS)13310001(bibid) *035 $a(NO-OsBA)0617220 *08204$qNO-OsBA$a641.5$223/nor *090 $c641.5$dK *1001 $aKarlsen, Truls Torp$d1991-$_1922001000 *24510$aSkikkelig norsk$bkjappe, enkle og digge hverdagsmiddager$cTruls Torp Karlsen & Simen K. Vatne ; foto: Stian Broch *260 $aOslo$bGyldendal$c2021 *300 $a183 sider$billustrasjoner i farger$c26 cm *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *5208 $aI denne kokeboken setter herrene Truls Torp Karlsen og Simen Vatne norsk matkultur med tilhørende råvarer i førersete. Hovedtanken er å lage måltider med ingredienser man vanligvis tar med seg fra butikken. Lær å lage forskjellige smakskombinasjoner med den klassiske vaffelen som omdreiningspunkt. Karlsen og Vatne viser hvordan brødet, er sentral komponent i norsk kosthold, fint kan benyttes i forskjellige retter. Boken inneholder dessuten både vegetar-, fugl-, fisk- og kjøttoppskrifter som kombinerer det norske med smaker fra det store utland. Omtalen er utarbeidet av BS. *65017$aMatlaging$0https://id.nb.no/vocabulary/neo/5832$2neo$_1930184400 *7001 $aBroch, Stian$d1981-$0(NO-TrBIB)12060764$efotograf$4pht$_1915690000 *7001 $aVatne, Simen K.$d1998-$0(NO-TrBIB)1630366669562$eforfatter$4aut$_1915690100 ^