
Røyk og rak, tørk og grav : salting, speking, hermetisering
Helge HagenHagen, Helge 641.4 H
Bok Bokmål utgitt 2021
Hylleplass: Ledig
- BEKKESTUA: 1 av 1 ledig
(hylleplass: 641.4 H) - SANDVIKA: 1 av 1 ledig
(hylleplass: 641.4 H)
*0010594332 *003NO-LaBS *00520211208192433.0 *007t *008210917b xx e 0 0 nob d *009 cam 1 *019 $bl *020 $a978-82-419-5560-0$qinnbundet$cNkr 399.00 *035 $a(NO-LaBS)13266689(bibid) *035 $a(NO-OsBA)0620306 *08204$qNO-OsBA$a641.4$223/nor *090 $c641.4$dH *1001 $aHagen, Helge$d1951-$_1919137000 *24510$aRøyk og rak, tørk og grav$bsalting, speking, hermetisering$cHelge Hagen *250 $a3. utgave *260 $aBergen$bVigmostad Bjørke$c2021 *300 $a263 sider$billustrasjoner i farger$c25 cm *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *500 $a1. utgave 2002 *5208 $aEn veiviser til gamle tradisjoner for konservering av mat. I denne boken får leseren en rekke råd og tips om hvordan man går frem for å speke, røke og rake kjøtt og fisk. Dette er en fin måte å foredle gode råvarer på. Omtalen er utarbeidet av BS. *65017$aMatvarer$ghusstell$xKonservering$2bibbi$_1921014700 *856 $aaja.bs.no$nBiblioteksentralen, Oslo$qimage/jpeg$uhttps://media.aja.bs.no/b478ac11-fab3-44e4-ac4d-58532ad16c78/cover/original.jpg$3Omslagsbilde *856 $aaja.bs.no$nBiblioteksentralen, Oslo$qimage/jpeg$uhttps://media.aja.bs.no/b478ac11-fab3-44e4-ac4d-58532ad16c78/cover/thumbnail.jpg$3Miniatyrbilde ^