
Gårdsmat fra hjertet av Norge
Andreas Viestad, Charlotte H. Sveinsen ; foto Mette RandemViestad, Andreas 641.5 V
Bok Bokmål utgitt 2020
Hylleplass: Ledig
- BEKKESTUA: 1 av 1 ledig
(hylleplass: 641.5 V)
*0010565660 *003NO-LaBS *00520211208191643.0 *007t *008200921b xx e 0 nob d *009 nam 1 *019 $bl *020 $a978-82-02-64069-9$qinnbundet$cNkr 449.00 *035 $a(NO-LaBS)12615798(bibid) *035 $a(NO-OsBA)0590705 *08204$qNO-OsBA$a641.5$223/nor *090 $c641.5$dV *1001 $aViestad, Andreas$d1973-$0(NO-TrBIB)99053506$_1915759100 *24510$aGårdsmat fra hjertet av Norge$cAndreas Viestad, Charlotte H. Sveinsen ; foto Mette Randem *250 $a1. utgave *260 $aOslo$bCappelen Damm$c2020 *300 $a269 sider$billustrasjoner i farger *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *5208 $aDette er en kokebok med fokus på tradisjonelle matretter med kort vei fra jord til bord. Boka er delt inn i kapitler som forretter, kjøtt, fisk, og dessert, men har også et kapittel dedikert til oppskrifter basert på korn. Kjøttkapittelet fokuserer på betydningen av å bruke alle deler av dyret når en skal lage mat og tilbyr blant annet oppskrifter på helgemiddager av vilt. Fiskekapittelet trekker frem innlandsfisk som en glemt skatt. I tillegg til de tradisjonelle matoppskriftene har forfatterne også utarbeidet nye retter laget med norske råvarer. Omtalen er utarbeidet av BS. *65017$aMatlaging$0https://id.nb.no/vocabulary/neo/5832$2neo$_1930184400 *7001 $aRandem, Mette$d1972-$0(NO-TrBIB)51156$efotog.$_1927899100 *7001 $aSveinsen, Charlotte Holberg$d1977-$eforfatter$4aut$_26600800 ^