
Studentkokeboka
Are Brean, Sverre AurstadBrean, Are 641.5 B
Bok Bokmål utgitt 2020
Hylleplass: Ledig
- BEKKESTUA: 1 av 1 ledig
(hylleplass: 641.5 B) - SANDVIKA: 1 av 1 ledig
(hylleplass: 641.5 B)
*0010564644 *003NO-LaBS *00520211208192131.0 *007t *008200911b xx e 0 nob d *009 nam 1 *019 $bl *020 $a978-82-03-29824-0$qinnbundet$cNkr 349.00 *035 $a(NO-LaBS)12602569(bibid) *035 $a(NO-OsBA)0592192 *08204$qNO-OsBA$a641.5$223/nor *090 $c641.5$dB *1001 $aBrean, Are$d1965-$_1912015000 *24510$aStudentkokeboka$cAre Brean, Sverre Aurstad *2463 $aGod og billig hjerneføde *250 $aRevidert og utvidet utgave *260 $aOslo$bAschehoug$c2020 *300 $a196 sider$billustrasjoner i farger *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *500 $aUndertittel på omslaget: God og billig hjerneføde *500 $aUtgitt første gang: Oslo : Kom, 2013 *5208 $aRiktig hjerneføde er også god studieteknikk. Med lange dager på lesesal, lab og forelesningsauditorier er det viktig med et sunt og mettende kosthold. Studentkokeboka viser vei til rimelige oppskrifter som fint passer inn i en aktiv studiehverdag. Oppskriftene kommer med enkle tips for å skape variasjon, og ingredienser er tilpasset en beskjeden studentøkonomi. Omtalen er utarbeidet av BS. *65017$aMatlaging$0(NO-OsBA)1121834$2bibbi$9nob$_1924710500 *7001 $aAurstad, Sverre$d1954-$eforfatter$4aut$_19570900 *7400 $aGod og billig hjerneføde ^