
Godt nok junior : sunne matgleder for unge kokker
Margrethe (Maggi) GauselGausel, Margrethe u 641.51 G
Bok Bokmål utgitt 2019
Hylleplass: Ledig
- SANDVIKA: 1 av 1 ledig
(hylleplass: u 641.51 G)
*0010541383 *003NO-LaBS *00520211208192323.0 *007t *008041126b xx j 0 nob d *009 nam 1 *019 $abu,u,mu$bl *020 $a978-82-93351-72-6$qinnbundet$cNkr 349.00 *035 $a(NO-LaBS)12059965(bibid) *035 $a(NO-OsBA)0569201 *08204$qNO-OsBA$a641.5123$223/nor *083 $a641.51$qNO-OsBA *090 $bu$c641.51$dG *1001 $aGausel, Margrethe$d1979-$0(NO-TrBIB)15040398$6(NO-LaBS)541383-1$_1927400400 *24510$aGodt nok junior$bsunne matgleder for unge kokker$cMargrethe (Maggi) Gausel *250 $a1. utgave *260 $aBryne$bJæren forlag$c2019 *300 $a172 sider$billustrasjoner i farger *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *385 $mAldersgruppe$a11-12 år$0https://schema.nb.no/Bibliographic/Values/TG1004$2nortarget *385 $mAldersgruppe$a13-15 år$0https://schema.nb.no/Bibliographic/Values/TG1005$2nortarget *385 $mAldersgruppe$a9-10 år$0https://schema.nb.no/Bibliographic/Values/TG1003$2nortarget *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)541383-1 *5208 $aDette er en kokebok med 60 oppskrifter på proteinrik, fiberrik og smakfull mat. Oppskriftene er enkle å lage, og det er lagt vekt på enkle råvarer som egg, banan, havre, fisk, grove korn og grønnsaker. Det er også fokus på måltidet og det å nyte mat både alene og sammen med andre, samt idéer til måltider etter skoletid. Kokebok for mellom-/ungdomstrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS. *5218 $aAlder: 9-16 år *65017$aMatlaging$xBarn og ungdom$0(NO-OsBA)1121156$2bibbi$9nob$_1927909100 ^