*0010530495
*003NO-LaBS
*00520211208191847.0
*007t
*008190522b xx e 1 eng d
*009 nam 1
*019 $bl$dR
*020 $a978-1-473-20066-1$qib.$cNkr 104.23
*035 $a(NO-LaBS)10086032(bibid)
*035 $a(NO-OsBA)0372514
*090 $c82$dADA
*1001 $aAdams, Douglas$d1952-2001$6(NO-LaBS)530495-1$_10967600
*24514$aThe restaurant at the end of the universe$cDouglas Adams
*260 $aLondon$bGollancz$c2013
*300 $a192 s.
*336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*386 $mNasjonalitet/regional gruppe$beng.$0(NO-LaBS)530495-1
*4901 $aSF Masterworks
*5208 $aNår alle spørsmål om tid, rom og meningen med livet er besvart, gjenstår detbare ett spørsmål - Hvor skal vi spise middag? Svaret er Milliways, Restauranten der Universet slutter - et av de dristigste spisestedene som noensinne er skapt, med et helt spesielt program på menyen: Historiens Slutt. Stedet der uttrykket Det var alt omsider får betydning og hvor det for en gangs skyld ikke er noen grunn til å bekymre seg for morgendagen. Dette er bok nummer to i en trilogi inndelt i fem bøker.
*546 $aEngelsk tekst
*655 7$aHumor$0https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/127$9nob$2bibbi$_1924528400
*655 7$aRomaner$0https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/258$2norvok$_1930129100
*655 7$aScience fiction$0https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/271$9nob$2bibbi$_1924511600
*78000$tThe hitchhiker's guide to the galaxy$w(NO-LaBS)448842(tnr)
*78500$tLife, the universe and everything$w(NO-LaBS)413098(tnr)
*830 0$aSF Masterworks$_1909264700
^