*0010511239
*003NO-LaBS
*00520211208191346.0
*007t
*008181018b xx e 0 nob d
*009 nam 1
*019 $bl
*020 $a978-82-93359-14-2$qib.$cNkr 299.00
*035 $a(NO-LaBS)11449153(bibid)
*035 $a(NO-OsBA)0549351
*041 $hswe
*08204$qNO-OsBA$a641.815$223/nor
*083 $a641.6565$qNO-OsBA
*090 $c641.81$dW
*1001 $aWallentinson, Lina$d1971-$6(NO-LaBS)511239-1$_1913491500
*24510$aBak med bønner$cLina Wallentinson ; oversatt av Bente-Lill og Terje Øygard ; foto: Lennart Weibull
*2461 $aBaka med bönor$iOriginaltittel
*260 $a[Nesodden]$bIris forlag$c2018
*300 $a123 s.$bkol. ill.
*336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)511239-3
*386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)511239-4
*386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bsv.$0(NO-LaBS)511239-1
*386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bsv.$0(NO-LaBS)511239-2
*500 $aOriginaltittel: Baka med bönor
*5058 $aHar register
*5208 $aAt linser, bønner og andre belgfrukter er sunt, næringsrikt og fullt av godt protein, er velkjent. I denne boken viser Lina Wallentinson hvordan man kan lage lekre bakervarer, brød, pizzaer, frokostbarer og søte kaker ved å bruke bønner og linser. Omtalen er utarbeidet av BS.
*65017$aBaking$0(NO-OsBA)1110853$2bibbi$9nob$_1927400600
*65027$aBønner$gmatlaging$2bibbi$9nor$_1918413900
*7001 $aWeibull, Lennart$d1981-$0(NO-TrBIB)1488830536089$efotog.$6(NO-LaBS)511239-2$_1928782800
*7001 $aØygard, Bente-Lill$d1957-$0(NO-TrBIB)98065940$eoversetter$4trl$6(NO-LaBS)511239-3$_1925821000
*7001 $aØygard, Terje$d1958-$0(NO-TrBIB)90616187$eoversetter$4trl$6(NO-LaBS)511239-4$_1925821100
^