*0010505405
*003NO-LaBS
*00520211208191520.0
*007t
*008180823b xx e 0 nob d
*009 nam 1
*019 $bl
*020 $a978-82-489-2214-8$qib.$cNkr 449.00
*035 $a(NO-LaBS)10996933(bibid)
*035 $a(NO-OsBA)0544987
*08204$qNO-OsBA$a641.691$223/nor
*083 $a641.692$qNO-OsBA
*090 $bq$c641.691$dS
*1001 $aSundal, Erling S.$d1974-$6(NO-LaBS)505405-1$_1914151800
*24510$aJegertvillingenes kokebok$bfugl, fisk, småvilt og storvilt$cErling S. Sundal, Kristine Thybo Hansen, Johanne Thybo Hansen ; foto: Kjell Ove Storvik
*260 $aOslo$bKagge$c2018
*300 $a183 s.$bkol. ill.
*336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)505405-1
*386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)505405-2
*386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)505405-3
*386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)505405-4
*5058 $aHar register
*5208 $aJegertvillingene Kristine og Johanne Thybo Hansen er klare for en ny jakt. Med seg på turen har de nordisk mester i kokkekunst, Erling Sundal. Han forvandler jaktbyttene til de lekreste viltretter. I denne kokeboka finner man oppskrifter på fugl, fisk, små- og storvilt. Hva med å prøve noen lettsaltede elgknoker med løk- og timiansaus, eller et reinsdyrhjerte med hasselnøtt- og rognebærdressing? Boka inneholder også mer grunnleggende oppskrifter, også på tilbehør som rognebærgele og viltkrydder, samt et eget kapittel om flåing, partering og filetering. Omtalen er utarbeidet av BS.
*65004$aFiskeretter$gmatlaging$0(NO-OsBA)1113324$2bibbi$9nob$_1929528000
*65017$aVilt$gmatlaging$2bibbi$9nor$_1918443000
*7001 $aHansen, Johanne Thybo$d1991-$emedf.$6(NO-LaBS)505405-2$_1914152000
*7001 $aHansen, Kristine Thybo$d1991-$emedf.$6(NO-LaBS)505405-3$_1914152100
*7001 $aStorvik, Kjell Ove$d1952-$efotog.$6(NO-LaBS)505405-4$_19499700
^