
Kjartan Skjelde på 20 min : rask, god og sunn mat
Skjelde, Kjartan 641.5 S
Bok Bokmål utgitt 2018
Hylleplass: Ledig
- HØVIK: 1 av 1 ledig
(hylleplass: 641.5 S)
*0010505241 *003NO-LaBS *00520211208191518.0 *007t *008180821b xx e 0 nob d *009 cam 1 *019 $bl *020 $a978-82-05-51238-2$qib.$cNkr 399.00 *035 $a(NO-LaBS)10986237(bibid) *035 $a(NO-OsBA)0532322 *08204$qNO-OsBA$a641.5$223/nor *090 $c641.5$dS *1001 $aSkjelde, Kjartan$d1976-$0(NO-TrBIB)12042395$_1924604000 *24510$aKjartan Skjelde på 20 min$brask, god og sunn mat *260 $aOslo$bGyldendal$c2018 *300 $a253 s.$bkol. ill. *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *5058 $aHar register *5208 $aHva skal til for å fikse deilig middag i en travel hverdag - hver dag? Kjartan Skjelde er kokk og trebarnsfar, og på hans kjøkken gjelder følgende prinsipper: maten skal være god, sunn, lekker, enkel å skaffe og rask å tilberede. Boka inneholder over 90 oppskrifter på middagsmat som tar 20 minutter å lage. Ingredienselistene er korte, og varene finner man i nærbutikken. Boka er delt inn i tre hovedkapitler: grønt, fisk og kjøtt. Avslutningsvis presenterer Skjelde flere teknikker for å gjøre matlagingen mer effektiv, i et eget kapittel. Her kan man lære å lynhakke løk og andre grønnsaker, sløye fisk, lage hvit saus og posjere egg. Boka har register. Omtalen er utarbeidet av BS. *65017$aMatlaging$0https://id.nb.no/vocabulary/neo/5832$2neo$_1930184400 *7400 $aKjartan Skjelde på tyve minutter ^