
Trine inviterer
Trine SandbergSandberg, Trine 641.5 S
Bok Bokmål utgitt 2017
Hylleplass: Ledig
- BEKKESTUA: 1 av 1 ledig
(hylleplass: 641.5 S) - HØVIK: 1 av 1 ledig
(hylleplass: 641.5 S)
*0010477396 *003NO-LaBS *00520211208191659.0 *007t *008171002b xx e 0 nob d *009 nam 1 *019 $bl *020 $a978-82-02-53984-9$qib.$cNkr 399.00 *035 $a(NO-LaBS)10778382(bibid) *035 $a(NO-OsBA)0515477 *08204$qNO-OsBA$a641.54$223/nor *083 $a641.5$qNO-OsBA *090 $c641.5$dS *1001 $aSandberg, Trine$d1964-$0(NO-TrBIB)13048512$_1915674500 *24510$aTrine inviterer$cTrine Sandberg *2463 $aMenyer til hverdag og fest *260 $aOslo$bCappelen Damm$c2017 *300 $a263 s.$bkol. ill. *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *500 $aUndertittel på omslaget: Menyer til hverdag og fest *5058 $aHar register *5208 $aTrine Sandberg, som driver Norges største matblogg, inviterer til god mat og hyggelig samvær med denne kokeboken. Den inneholder ca. 90 oppskrifter, hvorav 80 er nye og ikke tidligere publisert på bloggen. Menyene kan brukes til store og små anledninger, hverdag eller fest. Forfatteren gir også gode tips om hvordan man best planlegger og forbereder måltidet, hvordan man beregner mat til mange gjester og hva som kan gjøres klart på forhånd. Her er oppskrifter på alt fra gode brød til hovedretter og pizzafavoritter, drikke, desserter og kaker. Trines matblogg har 10-årsjubileum i år. Omtalen er utarbeidet av BS. *65017$aMatlaging$0https://id.nb.no/vocabulary/neo/5832$2neo$_1930184400 *7400 $aMenyer til hverdag og fest ^