
Metochis kjøkken : med røtter i antikken
Knut Bry (foto) ; Kari Grødum ... [et al.]Bok 641.59495 M
Bokmål utgitt 2017
Hylleplass: Ledig
- BEKKESTUA: 1 av 1 ledig
(hylleplass: 641.59495 M)
*0010467382 *003NO-LaBS *00520211208192942.0 *007t *008170612b xx e 0 nob d *009 nam 1 *019 $bl *020 $a978-82-8314-163-4$qib.$cNkr 349.00 *035 $a(NO-LaBS)10724789(bibid) *035 $a(NO-OsBA)0513425 *08204$qNO-OsBA$a641.5949582$223/nor *083 $a641.59495$qNO-OsBA *090 $c641.59495$dM *24500$aMetochis kjøkken$bmed røtter i antikken$cKnut Bry (foto) ; Kari Grødum ... [et al.] *260 $a[Kristiansand]$bPortal$c2017 *300 $a303 s.$bkol. ill. *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)467382-1 *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)467382-2 *5058 $aHar bibliografi, register *5208 $aMetochi er et norskdrevet studiesenter i et kloster på den greske øya Lesbos. Dette er den andre boka med oppskrifter fra kokkene på Metochi. Boka er inndelt i kapitler etter ingredienser: oliven, fisk, korn, belgfrukter, kjøtt, egg, ost, frukt, bær og honning - for å nevne noen. Oppskriftene er fra dagens kjøkken, men mange av dem bygger på lange tradisjoner. Det er flest oppskrifter i kapitlene om frukt og grønnsaker, inkludert vegetarversjoner av mange kjente greske retter som moussaka, stifado og giouvetsi. Omtalen er utarbeidet av BS. *65017$aMatlaging$zHellas$zLesbos$2bibbi$9nor$_1921278600 *7001 $aBry, Knut$d1946-$0(NO-TrBIB)90767195$efotograf$4pht$6(NO-LaBS)467382-1$_1924828600 *7001 $aGrødum, Kari$emedarbeider$4ctb$6(NO-LaBS)467382-2$_1913650500 ^