*0010337744
*003NO-LaBS
*00520211208192922.0
*007t
*008121123b xx e 0 nob d
*009 n
*019 $bl
*020 $a978-82-8211-310-6$qib.$cNkr 299.00
*035 $a(NO-LaBS)9725295(bibid)
*035 $a(NO-OsBA)0283912
*08274$qNO-OsBA$a641.5973$25
*083 $qNO-OsBA$a791.457$25
*090 $c641.5973$dS
*1001 $aSobol, Gianna$6(NO-LaBS)337744-1$_1911694000
*24510$aTrue blood kokebok$bsørstatsmat og drinker fra Bon Temps$cav Gianna Sobol og Alan Ball ; i samarbeid med Karen Summer Shalett ; oppskrifter ved Marcelle Bienvenu ; matfotografier ved Alex Farnum ; oversatt av Bente-Lill Øygard og Ellen Christensen
*260 $a[Oslo]$bVega$c2012
*300 $a224 s.$bkol. ill.
*336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bam.$0(NO-LaBS)337744-1
*386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bam.$0(NO-LaBS)337744-2
*386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bam.$0(NO-LaBS)337744-3
*386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bam.$0(NO-LaBS)337744-5
*386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bam.$0(NO-LaBS)337744-6
*386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)337744-4
*386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)337744-7
*5058 $aHar innholdsfortegnelse, register
*65017$aMatlaging$zLouisiana$zUSA$2bibbi$9nor$_1922935200
*65027$aTrue Blood(fjernsynsserie)$2bibbi$9nor$_1922935300
*7001 $aBall, Alan$d1957-$emedforfatter$4aut$6(NO-LaBS)337744-2$_1909580000
*7001 $aBienvenu, Marcelle$emedarbeider$4ctb$6(NO-LaBS)337744-3$_1911694300
*7001 $aChristensen, Ellen$eoversetter$4trl$6(NO-LaBS)337744-4$_27152200
*7001 $aFarnum, Alex$efotograf$4pht$6(NO-LaBS)337744-5$_1911694400
*7001 $aShalett, Karen Sommer$emedarbeider$4ctb$6(NO-LaBS)337744-6$_1911694500
*7001 $aØygard, Bente-Lill$d1957-$0(NO-TrBIB)98065940$eoversetter$4trl$6(NO-LaBS)337744-7$_1925821000
^