
Aichas salatfantasier : mer salat på alle fat
Aicha BouhlouBouhlou, Aicha 641.83 B
Bok Bokmål utgitt [2021]
Hylleplass: Ledig
- BEKKESTUA: 1 av 1 ledig
(hylleplass: 641.83 B) - RYKKINN: 1 av 1 ledig
(hylleplass: 641.83 B)
*0010591747 *003NO-LaBS *00520211208191448.0 *007t *008210809b xx e 0 0 nob d *009 nam 1 *019 $bl *020 $a978-82-05-54895-4$qinnbundet$cNkr 449.00 *035 $a(NO-LaBS)12937947(bibid) *035 $a(NO-OsBA)0606269 *08204$qNO-OsBA$a641.83$223/nor *090 $c641.83$dB *1001 $aBouhlou, Aicha$d1964-$0(NO-TrBib)1470399606128$6(NO-LaBS)591747-1$_1915554700 *24510$aAichas salatfantasier$bmer salat på alle fat$cAicha Bouhlou *260 $aOslo$bGyldendal$c[2021] *300 $a315 sider$billustrasjoner i farger$c25 cm *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bmarok.-n.$0(NO-LaBS)591747-1 *5208 $aI denne boken finner man oppskrifter på fristende salater som passer til lunsj, middag eller som tilbehør. Oppskriftene er inspirert av mattradisjoner rundt Middelhavet generelt og det marokkanske kjøkkenet spesielt. Her finner man både grønne klassikere og mer næringsrike middagssalater med ovnsstekte grønnsaker, fisk, skalldyr, kylling og lam. Noen få råvarer spiller hovedrollen, mens smak og tekstur varieres med nøtter, tørket frukt, sprøstekte kikerter, vinaigrette og honning. Omtalen er utarbeidet av BS. *65017$aSalater$gmatlaging$0(NO-OsBA)1121045$2bibbi$9nob$_1929175000 *856 $aaja.bs.no$nBiblioteksentralen, Oslo$qimage/jpeg$uhttps://aja.bs.no/69deef68-33f2-42f2-affd-5cd544fa061f/cover/original.jpg$3Omslagsbilde *856 $aaja.bs.no$nBiblioteksentralen, Oslo$qimage/jpeg$uhttps://aja.bs.no/69deef68-33f2-42f2-affd-5cd544fa061f/cover/thumbnail.jpg$3Miniatyrbilde ^