*0010570564
*003NO-LaBS
*00520211208192007.0
*007t
*008201112b xx e 0 nno d
*009 nam 1
*019 $bl
*020 $a978-82-489-2611-5$qinnbundet$cNkr 449.00
*035 $a(NO-LaBS)12692421(bibid)
*035 $a(NO-OsBA)0592839
*08204$qNO-OsBA$a641.5686$223/nor
*083 $a641.568$qNO-OsBA
*090 $c641.568$dB
*1001 $aBrimi, Arne$d1957-$0(NO-TrBIB)90178066$6(NO-LaBS)570564-1$_1929411400
*24510$aJulehøgtid$bden beste maten og dei gode tradisjonane$cArne Brimi, Arne Hjeltnes ; foto: Mette Møller
*260 $aOslo$bKagge forlag$c[2020]
*300 $a220 sider$billustrasjoner i farger
*336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)570564-1
*386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)570564-2
*386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)570564-3
*5208 $aMed boka Julehøgtid kjem en garantert i julestemning. Her finn du alt frå lutefisk, torsk, ribbe, pinnekjøt, medisterpølser, smalahovud og reinsdyrsteik, lammerull, sildevariantar, rakfisk og sylte laga frå botnen av, til romjulstapas av julematrestar, dessertar som moltekrem og karamellpudding, øl og dram og drinkar, lefser og kva for 7 kakeslag du berre må bake. Boka inneheld fire delar: Førjulstid og førebuingar til julehøgtida, Sjølvaste julekvelden, Romjulsdrøm og Den store nyttårsmiddagen. Omtalen er utarbeidd av BS.
*546 $aNynorsk tekst
*65017$aJulemat$gmatlaging$0(NO-OsBA)1115615$2bibbi$9nob$_1926066800
*7001 $aHjeltnes, Arne$d1963-$0(NO-TrBIB)99054724$eforfatter$4aut$6(NO-LaBS)570564-2$_1928145200
*7001 $aMøller, Mette$d1965-$0(NO-TrBIB)6096148$efotograf$4pht$6(NO-LaBS)570564-3$_1929411700
^