
God mat for kropp og helse : ernæringsarbeid for mennesker med utviklingshemming
Marianne Nordstrøm og Svein Olav Kolset (red.)Bok 613.20874 G
Bokmål utgitt 2019
Hylleplass: *0010547999 *003NO-LaBS *00520211208191302.0 *007t *008191213b xx e 0 nob d *009 nam 1 *019 $bl *020 $a978-82-450-2390-9$qheftet$cNkr 399.00 *035 $a(NO-LaBS)12262599(bibid) *035 $a(NO-OsBA)0573268 *08204$qNO-OsBA$a613.20874$223/nor *090 $c613.20874$dG *24500$aGod mat for kropp og helse$bernæringsarbeid for mennesker med utviklingshemming$cMarianne Nordstrøm og Svein Olav Kolset (red.) *250 $a1. utgave *260 $aBergen$bFagbokforlaget$c2019 *300 $a242 sider$billustrasjoner i farger *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)547999-1 *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)547999-2 *5208 $aBoken omhandler ernæringsarbeid for mennesker med utviklingshemming, og den kompetansen som kreves om ernæring og helse, diettbehandling, motivasjon og systematikk i arbeider for å lykkes med dette. Forfatterne drøfter også regler og lover som regulerer arbeidet med å fremme god helse. Eksempler fra praksisfeltet er med i et eget kapittel. Hensikten med boken er å bidra til økt kvalitet i ernæringsarbeidet for personer med utviklingshemming. Målgruppen er vernepleierstudenter og ansatte som arbeider med personer med utviklingshemming. Omtalen er utarbeidet av BS. *65017$aErnæring$gkosthold$xPsykisk utviklingshemmede$2bibbi$9nob$_1923106900 *7001 $aKolset, Svein Olav$eredaktør$4edt$6(NO-LaBS)547999-1$_1906777800 *7001 $aNordstrøm, Marianne$eredaktør$4edt$6(NO-LaBS)547999-2$_1914819500 ^