
Kokken, bakeren, hun komikeren og mat de elsker
Anne-Kat. Hærland, Björn Svensson, Martin Fjeld ; foto: Sune EriksenHærland, Anne-Kat 641.5 H
Bok Bokmål utgitt 2019
Hylleplass: Ledig
- BEKKESTUA: 1 av 1 ledig
(hylleplass: 641.5 H)
*0010544455 *003NO-LaBS *00520211208192529.0 *007t *008191104b xx e 0 nob d *009 nam 1 *019 $bl *020 $a978-82-02-60626-8$qinnbundet$cNkr 399.00 *035 $a(NO-LaBS)12165837(bibid) *035 $a(NO-OsBA)0570533 *08204$qNO-OsBA$a641.5$223/nor *090 $c641.5$dH *1001 $aHærland, Anne-Kat$d1972-$_26674200 *24510$aKokken, bakeren, hun komikeren og mat de elsker$cAnne-Kat. Hærland, Björn Svensson, Martin Fjeld ; foto: Sune Eriksen *250 $a1. utgave *260 $aOslo$bCappelen Damm$c2019 *300 $a239 sider$billustrasjoner i farger *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *5058 $aHar register *5208 $aEn bok om mat fra surdeigsbakeren Martin Fjeld, den prisbelønte Michelin-kokken Björn Svensson, og komikeren Anne Kat. Hærland. Hærland har intervjuet og skrevet om kokken og bakeren, i tillegg til tekster om alt fra restaurantanmeldere og mattrender til ryddeekspertenes urealistiske tips om hus og hjem. Oppskriftene i boka er enkle å lage og fremgangsmåtene er tydelig forklart. Omtalen er utarbeidet av BS. *65017$aMatlaging$0https://id.nb.no/vocabulary/neo/5832$2neo$_1930184400 *7001 $aEriksen, Sune$d1975-$0(NO-TrBIB)2122280$efotograf$4pht$_1927302000 *7001 $aFjeld, Martin Ivar Hveem$d1985-$0(NO-TrBIB)15038382$emedforfatter$4aut$_1925743400 *7001 $aSvensson, Björn$d1976-$emedforfatter$4aut$_1914769600 ^