
Kjøkkenveien : en bok om mat og arbeid
Andreas Liebe DelsettDelsett, Andreas Liebe 641.5092 D
Bok Bokmål utgitt 2019
Hylleplass: Ledig
- BEKKESTUA: 1 av 1 ledig
(hylleplass: 641.5092 D)
*0010543162 *003NO-LaBS *00520211208192749.0 *007t *008200131b xx e 0 nob d *009 nam 1 *019 $bl *020 $a978-82-328-0295-1$qinnbundet$cNkr 449.00 *035 $a(NO-LaBS)11973392(bibid) *035 $a(NO-OsBA)0570509 *08204$qNO-OsBA$a641.5092$223/nor *083 $a641.5$qNO-OsBA *083 $a647.95$qNO-OsBA *090 $c641.5092$dD *1001 $aDelsett, Andreas Liebe$d1984-$0(NO-TrBIB)1453362517881$_1925284900 *24510$aKjøkkenveien$ben bok om mat og arbeid$cAndreas Liebe Delsett *250 $a1. utgave *260 $aOslo$bForlaget Press$c2019 *300 $a359 sider *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *5058 $aHar bibliografi *5208 $aBoka gir oss et innblikk i hvordan livet på et profesjonelt restaurantkjøkken virkelig er. Utad har kokkene blitt kjendiser og kulturelle helter, og profesjonelle kjøkken framstilles som mytisk og magisk i magasiner og på TV. Samtidig er kokkefaget et lavstatusyrke med lave lønninger, dårlige arbeidsbetingelser og harde fysiske krav. Andreas Delsett fikk tilbudet om å jobbe en periode på et restaurantkjøkken. Han så for seg en lærerik tid i en spennende verden. I stedet ble tiden på Restaurant Stock i Oslo både utmattende og utfordrende. Omtalen er utarbeidet av BS. *65017$aKokker$0(NO-OsBA)1111906$2bibbi$9nob$_1924566500 *65027$aMatlaging$0https://id.nb.no/vocabulary/neo/5832$2neo$_1930184400 *65027$aRestauranter og kaféer$0(NO-OsBA)1120435$2bibbi$9nob$_1926864200 ^