
Litt kjøtt, mer fisk, mest grønt : en fleksitarianers bekjennelser
Aicha BouhlouBouhlou, Aicha 641.5 B
Bok Bokmål utgitt [2019]
Hylleplass: Ledig
- BEKKESTUA: 1 av 1 ledig
(hylleplass: 641.5 B)
*0010541812 *003NO-LaBS *00520211208192327.0 *007t *008191008b xx e 0 nob d *009 nam 1 *019 $bl *020 $a978-82-05-53029-4$qinnbundet$cNkr 399.00 *035 $a(NO-LaBS)12134868(bibid) *035 $a(NO-OsBA)0564584 *08204$qNO-OsBA$a641.5$223/nor *083 $a641.65$qNO-OsBA *090 $c641.5$dB *1001 $aBouhlou, Aicha$d1964-$0(NO-TrBib)1470399606128$_1915554700 *24510$aLitt kjøtt, mer fisk, mest grønt$ben fleksitarianers bekjennelser$cAicha Bouhlou *260 $aOslo$bGyldendal$c[2019] *300 $a300 sider$billustrasjoner i farger *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *5058 $aHar register *5208 $aFleksitarianere spiser hovedsakelig mat som består av grønnsaker. De bruker lite kjøtt, litt mer fisk, men kun som tilbehør. Forfatteren vokste opp med dette kostholdet. I denne boken viser hun hvordan man lager mat der grønnsaker, belgfrukter, nøtter og bær er hovedingredienser og kjøtt og fisk blir brukt til å krydre rettene. Her lærer man å bruke belgfrukter og kikerter og andre mettende grønnsaker på en ny måte. Omtalen er utarbeidet av BS. *65017$aMatlaging$0(NO-OsBA)1121834$2bibbi$9nob$_1924710500 *65027$aGrønnsaker$gmatlaging$0(NO-OsBA)1114359$2bibbi$9nob$_1928870500 ^