
Norsk mat og kultur : en reise i landet vårt
Arne Brimi, Ardis KaspersenBrimi, Arne q 641.59481 B
Bok Bokmål utgitt 2008
Hylleplass: *0010246351 *003NO-LaBS *00520211208192424.0 *007t *008090212b xx e 0 nob d *009 c *019 $bl *020 $a978-82-7888-074-6$qib.$cNkr 249.00 *035 $a(NO-LaBS)15516122(bibid) *035 $a(NO-OsBA)0240963 *08274$qNO-OsBA$a641.59481$25 *090 $bq$c641.59481$dB *1001 $aBrimi, Arne$d1957-$0(NO-TrBIB)90178066$6(NO-LaBS)246351-1$_1929411400 *24510$aNorsk mat og kultur$ben reise i landet vårt$cArne Brimi, Ardis Kaspersen *250 $aNy utg. *260 $aOslo$bNorsk fakta$c2008 *300 $a352 s.$bkol. ill. *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)246351-1 *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)246351-2 *500 $a1. utg.: 1999 med tittel: Norges nasjonalretter *5058 $aHar innholdsfortegnelse, ordliste, register *65017$aMatlaging$zNorge$0(NO-OsBA)1118394$2bibbi$9nob$_1929411600 *7001 $aKaspersen, Ardis$d1920-$emedforfatter$4aut$6(NO-LaBS)246351-2$_10376100 *7400 $aNorges nasjonalretter ^