
Feinschmecker : et klassisk kjøkken
Knut Stene-Johansen ; Lars Erik Underthun & Vinay TangenStene-Johansen, Knut q 641.5 S
Bok Bokmål utgitt 2018
Hylleplass: Ledig
- BEKKESTUA: 1 av 1 ledig
(hylleplass: q 641.5 S)
*0010514267 *003NO-LaBS *00520211208192817.0 *007t *008181119b xx e 0 nob d *009 nam 1 *019 $bl *020 $a978-82-328-0157-2$qib.$cNkr 599.00 *035 $a(NO-LaBS)11461951(bibid) *035 $a(NO-OsBA)0550768 *08204$qNO-OsBA$a641.5094821$223/nor *083 $a641.5$qNO-OsBA *090 $bq$c641.5$dS *1001 $aStene-Johansen, Knut$d1957-$6(NO-LaBS)514267-1$_10322600 *24510$aFeinschmecker$bet klassisk kjøkken$cKnut Stene-Johansen ; Lars Erik Underthun & Vinay Tangen *260 $aOslo$bPress$c2018 *300 $a303 s.$bkol. ill. *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)514267-1 *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)514267-2 *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)514267-3 *5208 $aIngen av topprestaurantene i Oslo har eksistert like lenge som Feinschmecker, noe som gjør den til en unik institusjon i det moderne norske kjøkkenet. Hva er en klassisk restaurant? Hva kreves av kjærlighet til råvarer, av kreativitet og matglede, av medarbeidere og fellesskap, for å fortsette å levere mat i ypperste klasse over 25 år? Boken er både en gjennomført kokebok og et portrett av restauranten. Den er formgitt av designer Rune Døli og fotografiene er tatt av matfotograf Lars-Petter Pettersen. Omtalen er utarbeidet av BS. *61027$aFeinschmecker(restaurant)$xOppskrifter$9nor$2bibbi$_1923446000 *65017$aMatlaging$0(NO-OsBA)1121834$2bibbi$9nob$_1924710500 *7001 $aTangen, Vinay$d1985-$emedarbeider$4ctb$6(NO-LaBS)514267-2$_1914311900 *7001 $aUnderthun, Lars Erik$d1957-$emedarbeider$4ctb$6(NO-LaBS)514267-3$_1914312000 ^