Hopp over navigasjon
    
Søk med mobilen
Omslagsbilde
""
Logg inn øverst til høyre, med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
641.64 S
343 sider
1. utgave 2016 . - På omlsaget: Over 500 oppskrifter . - I Norge har vi råvarer som kokker verden over misunner oss. Vekstforhold og klima gir perfekt friske, syrlige og sødmefulle jordbær og bringebær, epler og plommer, blåbær og multer. Men vi er ikke like flinke til å utnytte disse råvarene som vi en gang var. I Frukt og bær finner du alle oppskriftene du trenger for å sylte, safte eller hermetisere. Teknikkene forklares enkelt og lettfattelig. I tillegg får du et rikt utvalg av mesterkokken Sverre Sætres egne favorittoppskrifter på alle slags deilige kaker, terter, kremer og desserter av norsk frukt og bær. Resultatet er en av de mest uimotståelige kokebøkene som er utgitt de siste årene - og en uomgjengelig grunnbok for alle som er interessert i god mat. Frukt og bær leder leseren gjennom det årstidene har å by på, fra rabarbraen begynner å vokse fram i mai til rognebærene kan høstes inn på høsten. Boken dekker hele spekteret av norsk frukt og bær, fra favoritter som epler og jordbær til skjulte perler som krekling, hylleblomst og nype. For dem som er interessert i å dyrke eller sanke inn råvarene selv, gir boken også nyttige tips om sesong, vekstvilkår og dyrking.
9788232806614 : Nkr 599.00
669693
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse

AvdelingBindPlasseringNoteStatus
Bekkestua. Voksenavd. Utlånt til 7/10/2025
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Frukt og bær
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning

Huskeliste

Lista er tom
https://barum.bib.no/cgi-bin/websok?tnr=669693