Hopp over navigasjon
    
Søk med mobilen
Omslagsbilde
""
Logg inn øverst til høyre, med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
641.5 H
240 sider
I denne boken viser forfatteren hvorfor stekeovnen kanskje er det viktigste kjøkkenredskapet man har. Rettene i denne boken lages fra bunnen og inneholder naturlige råvarer. De fleste av rettene kan tilberedes i én form, men boken inneholder også forslag til tilbehør som kan lages på en annen rille samtidig. Oppskriftene inneholder gryn, korn, belgfrukter, grønnsaker, kjøtt og fisk, og har det til felles at de kan lages i en ildfast form eller langpanne. Omtalen er utarbeidet av BS.
978-82-93311-96-6 : Nkr 449.00
598966
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse

AvdelingBindPlasseringNoteStatus
Sandvika. Voksenavd. På hylla
Eiksmarka. Voksenavd. På hylla
Rykkinn. Voksenavd. På hylla
Bekkestua. Voksenavd. Utlånt til 26/5/2025
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Fra ovnen til bordet : enkle re
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning

Huskeliste

Lista er tom
https://barum.bib.no/cgi-bin/websok?tnr=598966