Hopp over navigasjon
    
Søk med mobilen
Omslagsbilde
""
Logg inn øverst til høyre, med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
641.5092 D
359 sider
Har bibliografi . - Boka gir oss et innblikk i hvordan livet på et profesjonelt restaurantkjøkken virkelig er. Utad har kokkene blitt kjendiser og kulturelle helter, og profesjonelle kjøkken framstilles som mytisk og magisk i magasiner og på TV. Samtidig er kokkefaget et lavstatusyrke med lave lønninger, dårlige arbeidsbetingelser og harde fysiske krav. Andreas Delsett fikk tilbudet om å jobbe en periode på et restaurantkjøkken. Han så for seg en lærerik tid i en spennende verden. I stedet ble tiden på Restaurant Stock i Oslo både utmattende og utfordrende. Omtalen er utarbeidet av BS.
978-82-328-0295-1 : Nkr 449.00
0543162
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Kjøkkenveien : en bok om mat og
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning

Huskeliste

Lista er tom
https://barum.bib.no/cgi-bin/websok?tnr=543162